EnglishValencià

Benitatxell injecta 30.000 euros per a impulsar el comerç local amb el concurs d’ ‘escaparates’ #socmitjafava

03 març 2021

  • Esta iniciativa pretén omplir els carrers del municipi de color i ambient festiu i, a la vegada, donar un xicotet impuls als negocis locals
  • Hi haurà premis de 1.000, 500 i 250 euros per als tres millors aparadors, i només pel fet de participar, tots els establiments rebran una recompensa de 200 euros

Enguany, davant la Covid-19, el Mitjafava Fest transforma la seua vessant més festiva en favor d’una més social per tal de recolzar al xicotet comerç del poble. La Regidoria de Comerç i Festes, a càrrec de Mayte Roldán, ha destinat una partida de 30.000 euros per a impulsar el concurs d’ ‘escaparates’ #socmitjafava, amb el que pretén omplir els carrers del municipi de color i ambient festiu tot el mes d’abril i, a la vegada, donar un xicotet impuls als negocis locals que tan afectats s’han vist pels efectes econòmics de la pandèmia.

Hi haurà premis de 1.000, 500 i 250 euros per als tres millors aparadors. A més, només pel fet de participar, tots els establiments rebran una recompensa de 200 euros. La decoració haurà de girar entorn al Mitjafava Fest, amb plena llibertat de tècniques, estils i materials. El disseny haurà d’incloure el hastag #socmitjafava, el qual haurà de romandre de forma destacada i visible al públic fins el 30 d’abril.

A més, per donar-li visibilitat a esta iniciativa, es demana als participants que facen una o diverses fotos al seu disseny i les pengen a les xarxes socials amb els hastags #socmitjafava i #elpoblenoudebenitatxell, i etiquetant a l’Ajuntament (@elpoblenoudebenitatxell).

Les inscripcions es podran realitzar del 8 al 31 de març a l'Ajuntament, concretament per seu electrònica o en l'Oficina d'Atenció al Ciutadà de manera presencial mitjançant cita prèvia (per telèfon al 966493369 o en l’enllaç https://benitatxell.sedelectronica.es/citaprevia.0).

A més del concurs d’ ‘escaparates’, l’àrea de Festes també està treballant en una programació adaptada a les circumstàncies, amb activitats com l’actuació de Dani Miquel, entre d’altres. Prompte es revelaran tots els detalls.

Ús de cookies

Aquest web utilitza cookies própies i de tercers per millorar els nostres serveis i obtenir dades estadístiques de la navegació dels seus usuaris. Si tanca aquest missatge, considerarem que accepta la nostra política de privacitat.